Autor Política
19 febrer 2015 a 10:00

Xavier Peñarando presentat com a cap de llista de CiU a Ripollet

0 Flares 0 Flares ×

Va estar acompanyat de Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat

Presentació de Xavier Peñarando  com a cap de llista de CiU Ripollet a les properes eleccions municipals

Presentació de Xavier Peñarando com a cap de llista de CiU Ripollet a les properes eleccions municipals // Imatge del web de CiU Ripollet

La secció  local de CiU a Ripollet va celebrar ahir al vespre l’acte de presentació del candidat a les eleccions municipals del proper 24 de maig, Xavier Peñarando.

Acompanyat per l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, el cap de llista assegurava que encara aquestes eleccions amb el clar objectiu de continuar millorant Ripollet , a base d’esforç i treball.

Amb el recolzament d’unes 100 persones a la Casa de Cultura de Ripollet i acompanyat per l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, el candidat a l’alcaldia va reafirmar el seu comprimís amb la ciutat, com ja ho va fer fa just quatre anys.  En aquesta mateixa línia, el candidat convergent va fer un balanç positiu de la feina feta els últims quatre anys, ja que creu que han assolit un 75 % del seu programa electoral.

“Crear ocupació, assegurar que la gent té assegurats els serveis bàsics i el manteniment i millora d’infraestructures han estat els principals objectius que hem perseguit al llarg dels 4 anys” sentenciava Peñarando.

Per la seva banda, Mercè Conesa va agrair la feina i el compromís que han demostrat els alcaldes i alcaldesses de CiU a tot el territori, “Fas política perquè t’estimes el teu poble i la teva gent. Això és el fet diferencial dels alcaldes i alcaldesses de CiU. Gent compromesa amb entorn i entitats. I aquests valors són els que defensa en Xavier Peñarando a Ripollet”, assegurava Conesa.

Referint-se al candidat local de Ripollet, la cap del consistori sancugatenc insistia: ”“hem de ser persistents”, ens calen alcaldes i alcaldesses  que tinguin aptitud però també actitud per defensar els interessos dels ciutadans a l’Ajuntament”.

Finalment Mercè Conesa va concloure la seva intervenció advertint que les eleccions del 24 de maig no només seran en clau local i de proximitat, sinó que també tindran un component nacional evident, tenint en compte les properes eleccions al Parlament del 27 de Setembre, on CiU vol continuar liderant el procés sobiranista de Catalunya.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×