Autor La recepta
10 març 2015 a 13:00

Guisat de tonyina

1 Flares 1 Flares ×
Guisat de tonyina

Guisat de tonyina // Imatge del web Gastroteca.cat

Ingredients:

4 talls – Tonyina

1 – Pebrot verd tallat a tires

1 kg – Patates

Oli

Sal

Per fer la picada: – 3 nyores

1 grapat – Ametlles

1 grapat – Avellanes

1 llesca – Pa torrat

Preparació:

Salteu el talls de tonyina prèviament salats i reserveu-los.
Fregiu el pebrot verd, afegiu-hi les patates esqueixades i aigua que cobreixi, i saleu-ho.
Quan les patates estiguin gairebé cuites afegiu-hi la picada i, en l’últim moment, la tonyina i deixeu-ho coure fins que les patates estiguin fetes.

.

Font: Corpus Culinari Català i Gastroteca.cat

1 Flares Twitter 1 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×