Autor La recepta
1 abril 2015 a 13:00

Bacallà amb patates

6 Flares 6 Flares ×
Bacallà amb patates // Imatge Gastroteca.cat

Bacallà amb patates // Imatge Gastroteca.cat

Ingredients:

  • 600 g – Bacallà dessalat
  • 1 kg – Patates tallades a rodelles
  • 1 – Ceba a tires gruixudes
  • 1 fulla – Llorer
  • Sal
  • Aigua
  • Allioli negat

 Preparació:

En una cassola bulliu la ceba, les patates i la fulla de llorer.
Quan falti poc per acabar la cocció de les patates afegiu-hi el bacallà i un parell de minuts abans d’acabar la cocció, afegiu-hi l’allioli negat, diluït amb suc de la cocció.

Variacions:
En lloc de bullir la ceba, es pot fer primer un sofregit amb ceba i tomàquet, afegir-hi les patates i seguir la recepta.
Es pot substituir l’allioli per una picada d’all, julivert i ametlles.
S’hi poden afegir ous durs al final de la cocció.

Font: Corpus Culinari Català

6 Flares Twitter 0 Facebook 6 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 6 Flares ×