Autor Economia
22 abril 2015 a 09:00

Banc Sabadell anuncia les empreses seleccionades pel BStartup 10

2 Flares 2 Flares ×

Aquesta és la tercera convocatòria del programa

Presentació de la tercera ronda del BStartup10 // Imatge cedida pel Banc Sabadell

Presentació de la tercera ronda del BStartup10 // Imatge cedida pel Banc Sabadell

Banc Sabadell va donar a conèixer les cinc empreses seleccionades en el marc de la tercera convocatòria del seu programa d’alt rendiment empresarial BStartup 10 en una presentació a la qual van assistir Dídac Lee, fundador del Grup Inspirit i mentor del programa, Conxa Oliu, directora de Sabadell Professional i Bstartup, Carles Ventura, director general adjunt de Banc Sabadell, i Yolanda Pérez, directora de Bstartup. Amb aquestes cinc empreses, ja en són un total de catorze les startups tecnològiques en les quals Banc Sabadell ha invertit a través del seu programa.

El programa BStartup es dirigeix principalment a startups amb models de negoci i vendes escalables, que preferiblement ja siguin al mercat i que tinguin un producte o servei en marxa i ja hagin iniciat el seu procés de comercialització i/o tinguin evolucions positives en usuaris o clients. El Banc invertirà 100.000 euros en cada una per tal de potenciar-ne el desenvolupament, la internacionalització i l’assessorament, que anirà a càrrec del Banc i del Grup Inspirit.

Les cinc empreses escollides per aquesta edició són Chronobook, que ofereix un servei al núvol per guardar, organitzar i compartir fotos, vídeos o continguts publicats a les xarxes socials, Perpetuall, una tecnologia que permet mantenir actualitzades les dades de les agendes telefòniques dels usuaris i dels sistemes d’informació corporatius mitjançant una app mòbil, Porib, desenvolupada en associació amb l’Institut de Robòtica de la Universitat de València (IRTIC) i que dissenya i desenvolupa quadres de comandament específics per al sector sanitari, amb resultats i costos reals dels tractaments, ¿Qué Cocino Hoy?, un cercador de receptes, i They say Me, una companyia que opera en l’àmbit del big data i que permet recollir, processar i analitzar informació existent a Internet per convertir-la en aplicacions pràctiques, fixant-se especialment en les opinions dels internautes sobre productes i serveis.

La majoria de les startups tecnològiques seleccionades durant les dues primeres rondes de selecció ja han iniciat els seus processos d’internacionalització, disposen de sucursals als mercats estrangers i han accedit a noves rondes de finançament que els han permès desenvolupar el seu model de negoci, a més d’estar reforçant els seus equips.

2 Flares Twitter 1 Facebook 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×