Autor Cultura
11 abril 2015 a 15:30

III Mostra de curtmetratges de Cerdanyola del Vallès

12 Flares 12 Flares ×

L’acte es durà a terme al Museu d’Art de Cerdanyola

III Mostra de curtmetratges Cerdanyola del Vallès

III Mostra de curtmetratges Cerdanyola del Vallès // Imatge del web Cerdanyola.cat

El pròxim 16 de maig a les 22 h, es durà a terme la III Mostra de curtmetratges de la ciutat, a la sala d’actes del Museu d’Art de Cerdanyola. Així, l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través dels serveis de Cultura i Joventut, convoca a tothom que vulgui presentar material audiovisual inèdit de producció pròpia en qualsevol dels seus vessants: documental, ficció, clips musicals, animació, etc. Les projeccions es faran en el marc dels actes del Dia Internacional dels Museus a la ciutat.

Per tal de presentar les produccions, s’han de tenir en compte els següents requisits: el curtmetratge no podrà excedir els 15 minuts; l’equip o persona ha d’estar vinculat a Cerdanyola del Vallès i no haver participat en la mostra de l’any anterior; el límit de lliurament del material és el dilluns 27 d’abril; el material es lliurarà al Museu d’Art de Cerdanyola (carrer de sant Martí, 88) en format DVD. També es podrà lliurar en format digital a través d’Internet; la inscripció és gratuïta i es podran presentar més d’un treball.

Un cop recollit el material, passarà per una selecció que conformarà el programa definitiu de la Mostra. La intenció és presentar el treball de creació audiovisual amateur que es fa a la ciutat, per tant, l’objectiu és de potenciar els creadors locals.

12 Flares Twitter 0 Facebook 12 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 12 Flares ×