Autor Política
12 juny 2015 a 13:00

Amadeu Altafaj: “Europa està perplexa davant el rebuig frontal al diàleg de l’Estat espanyol”

0 Flares 0 Flares ×

L’entrevista de l’Amic

Des del passat gener, Amadeu Altafaj és el representant permanent de la Generalitat davant la Unió Europea i alhora el delegat del govern català a Brusel·les. Periodista de formació, Altafaj va iniciar la seva trajectòria a la capital belga com a corresponsal. Ben aviat, però, va començar a fer carrera dins les institucions europees.

Ha estat portaveu de la Comissió Europea  com a membre de l’equip de Jose Manuel Barroso i cap de gabinet d’Olli Rehn, comissari europeu d’Afers Econòmics i  Monetaris. Actualment, Amadeu Altafaj és l’home clau de la Generalitat per intentar que Brusel·les vegi amb bons ulls el procés sobiranista.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×