Autor La recepta
30 juliol 2015 a 13:00

Sípia a la bruta

0 Flares 0 Flares ×

sipia_a_la_bruta

Ingredients:

  • 1 1/4 kg – Sípia
  • 1 kg – Patates esbocinades
  • 2 – Tomàquets madurs partits per la meitat
  • 1 – Ceba tallada a trossos grans
  • 3 grans – All tallat a làmines
  • 1 fulla – Llorer
  • 1/2 got – Vi blanc
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
  • Aigua

Preparació:

Netegeu la sípia i talleu-la a trossos.
En una cassola amb oli poseu-hi tots els ingredients en cru, excepte les patates.
Saleu-ho i afegiu-hi aigua, que no arribi a cobrir-ho.
Deixeu-ho coure i quan la sípia sigui tendra afegiu-hi les patates i deixeu-ho al foc fins que les patates estiguin cuites.

Variacions:
Es poden substituir les patates per unes mongetes bullides o uns cigrons bullits.
S’hi pot afegir allioli negat al final.
S’hi pot afegir una porció i mitja de xocolata amb la resta d’ingredients.

Font: Corpus Culinari Català

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×