Autor La recepta
3 setembre 2015 a 12:00

Guatlles escabetxades

0 Flares 0 Flares ×

guatlles-escabetxades-01

Ingredients:
  • 8 – Guatlles
  • 2 – Pastanagues tallades a rodanxes
  • 2 – Cebes tallades a la juliana
  • 4 grans – All
  • Manat d’herbes (llorer, farigola, romaní)
  • Pebre negre en gra
  • 400 cl – Oli
  • 200 cl – Vinagre
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Poseu les guatlles en una cassola amb les cebes, les pastanagues, els alls, el manat d’herbes, el pebre en gra, l’oli, la sal, el vinagre i aigua que cobreixi.
Tapeu-les i deixeu-les coure fins que la carn estigui tova.
Deixeu-ho reposar com a mínim 2 dies.

Variacions:
Es pot acompanyar de bolets.
S’hi pot afegir una mica de pebre vermell dolç o picant.
Es pot canviar part del vinagre i l’aigua per vi blanc.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×