Autor Societat
3 setembre 2015 a 13:00

Trobada entre l’Ajuntament i la Plataforma Tracte Just Soterrament Total

0 Flares 0 Flares ×

La trobada ha servit per definir la creació de la futura Comissió

Ajuntament Montcada i Reixac

Ajuntament Montcada i Reixac

Els representants de l’Ajuntament de Montcada i Reixac es van reunir ahir al matí amb els membres de la Plataforma Tracte Just Soterrament Total (PTJST) per definir les línies de creació de la futura Comissió del Soterrament. A més la trobada va servir com a presentació per part de la regidora Jessica Segovia davant el col·lectiu. A la reunió hi van assistir Laura Campos, Ramon Bueno, Antoni Mollet, Josep Bacardit, Jaume Ribera i Jaume Relat.

Laura Campos, l’alcaldessa, va informar als assistents que el nou equip de govern treballa en l’elaboració del Pla d’Actuació Municipal (PAM) que incorpora el soterrament de la línia de França com a eix principal. Campos va demanar una reunió amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, “per tal de defensar conjuntament davant el Ministerio de Fomento un projecte molt necessari i que afecta a les dues ciutats”. Campos va demanar a la plataforma una gran implicació en la creació de la futura Comissió.

Ramon Bueno, per altra banda, va demanar al consistori que lideri la Comissió i generi propostes per aconseguir el soterrament. Bueno va recordar que “s’ha d’aprofitar el canvi de la situació política general per aconseguir el soterrament, ja que estem legitimitats administrativament per l’acord del 2007 i políticament pel compromís de totes les forces polítiques del municipi”. L’alcaldessa va reconèixer que “la Plataforma s’ha encarregat de liderar durant aquests anys un projecte que era, principalment, responsabilitat del consistori”.

L’Ajuntament es va comprometre a presentar el full de ruta de la futura Comissió del Soterrament després de la celebració de les eleccions al Parlament de Catalunya, el proper 27 de setembre.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×