Autor Economia
15 març 2016 a 10:00

Autònoms PIMEC valora positivament l’evolució en l’afiliació al RETA

0 Flares 0 Flares ×
Afiliació Autònoms

Afiliació Autònoms

Tenint en compte les dades relatives a l’afiliació al Règim Especial de Treballadors Autònoms del Servei Públic d’Ocupació Estatal:

-  Autònoms PIMEC valora positivament l’evolució en l’afiliació al RETA, malgrat que aquest augment està patint una desacceleració important en els darrers mesos. Autònoms PIMEC espera que les mesures del Banc Central Europeu anunciades la setmana passada, i que estan enfocades a incentivar els crèdits en economia en creixement, serveixin per a impulsar l’economia i a fer front a les incerteses actuals.

- Per altra banda, segueix demanant l’impuls d’una fiscalitat més atractiva que acompanyi a les mesures impulsades pel Banc Central Europeu i que incentivin l’activitat econòmica, així com la vertebració d’un sistema de cotitzacions socials que impulsin el col·lectiu d’autònoms.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×