Autor La recepta
10 maig 2016 a 12:00

Sardines salades

0 Flares 0 Flares ×

sardines_salades

Ingredients:
  • 8 – Sardines salades
  • 2 – Tomàquets d’amanir
  • 4 grans – All
  • Julivert
  • una mica – Molla de pa
  • Tàpares
  • 1/2 – Bitxo
  • Vinagre
  • Oli
Preparació:
Remulleu les sardines en vinagre durant dues hores, escorreu-les i eixugueu-les.
Feu una picada amb l’all, la molla de pa, les tàperes, el julivert i el bitxo, i deixateu-la amb força oli.
Col·loqueu les sardines en una safata i pel damunt afegiu-hi la salsa.
Serviu-les acompanyades d’unes rodanxes fines de tomàquet.

Variacions:
En lloc de sardines també es pot fer amb seitons.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×