Autor La recepta
26 setembre 2016 a 12:00

Què en saps de …? FIDEUS D’ARRÒS

0 Flares 0 Flares ×

fideus d'arròs

Al mercat podem trobar bastants varietats de fideus, des dels clàssics fins als més exòtics. Avui us explico una mica més sobre els fideus d’arròs, uns fideus molt fins, també anomenats vermicelli d’arròs o palets de arroz.Algunas de les seves característiques:

  • Elaborats amb pasta d’arròs, els seus principals ingredients són farina d’arròs i aigua
  • Rics en carbohidrats (alt en calories)
  • Baix aportació de proteïnes i vitamines
  • De sabor suau, són usats en la cuina asiàtica
  • En cuina, acompanyen molt bé tot tipus de sopes o amanides

Consell

Utilitza en petites quantitats, ja que tendeixen a enganxar-uns amb altres formant piles similars a madeixes.

Es poden aconseguir en qualsevol secció de menjar internacional, en grans hipermercats i botigues especialitzades

Autor:dlcocinaygastronomia.com

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×