Autor Societat
12 gener 2017 a 10:00

Una cinquantena d’artistes cantaran a favor de les Persones Refugiades

0 Flares 0 Flares ×

L’11 de Febrer al Palau Sant Jordi

Cartell concert casa nostra

La campanya per l’acollida Casa nostra, casa vostra reunirà una cinquantena dels artistes més destacats del país al Gran Concert per a les Persones Refugiades, que es farà el dissabte 11 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona. Tots els beneficis que s’obtinguin del concert es destinaran a projectes d’organitzacions que treballen en migració i refugi a Catalunya o als països d’origen o de trànsit.

Els artistes que participaran al Gran Concert per a les Persones Refugiades són: Txarango; Antonio Orozco; Lluís Llach i Sílvia Bel; Manolo García; Macaco; Sílvia Pérez Cruz, Sopa de Cabra; Amaral; Los chichos; Roger Mas; Paco Ibañez; Joan Dausà; Marina Rossell; Ismael Serrano; Aziza Brahim; Barcelona Gipsy Balkan Orchestra; Feras Almalat; Cheb Balowsky; 1st African Gospel Choir; Peripatètics de Merlí; Colla Vella dels Xiquets de Valls; Minyons de Terrassa; Castellers de Vilafranca; Colla Jove de Tarragona; Orquestra Simfònica de l’ESMUC; Coral Carmina; Manu Guix; Companyia Elèctrica Dharma; Santi Balmes; Gossos; Jofre Bardagí; Feras Almalat; Gemma Humet; Judit Neddermann; Sílvia Comas; Núria Graham; Pemi Fortuny; Lucrecia; Gertrudis; Lax’n’Busto; Bonobos; Itaca Band; La Sra. Tomasa; Clara Peya; Guillem Roma; Oriol Barri; Joan Masdeu; Sara Pi; Edna i Kathy Say; Anna Roig; Andrea Motis; Elena Gadel i Ivette Nadal.

L’espectacle es fa amb la direcció artística de Casa nostra, casa vostra, la direcció escènica de La Fura dels Baus, la producció del Primavera Sound i la col·laboració de Canet Rock.

El relat del viatge d’una persona refugiada

El Gran Concert per a les Persones refugiades relatarà la vida d’una persona que cerca refugi, i els tres blocs de l’espectacle correspondran amb les tres parts del seu viatge: l’origen, que és la guerra, la destrucció o la misèria; el trajecte, que és el perill dels mars i les fronteres, i l’arribada, que sovint acaba comportant aturar la vida en un camp de refugiats.

Per filar aquest relat, pujaran a l’escenari combinacions artístiques inèdites

Les grans dates de la campanya Casa nostra, casa vostra

5 de febrer Gran recollida de signatures

Nombroses ciutats de tota Catalunya preparen una gran mobilització simultània per donar a conèixer la campanya a tot el territori i multiplicar el número d’adhesions al manifest

11 de febrer Gran concert per a les persones refugiades

Una cinquantena d’artistes pugen a l’escenari del Palau Sant Jordi en un espectacle a favor de l’acollida

 18 de febrer Gran manifestació a Barcelona

La mobilització més gran que s’hagi fet mai a Europa des de l’esclat de l’actual crisi del refugi arrencarà de la plaça Universitat i acabarà davant del mar Mediterrani, on l’any passat més de 5.000 persones van perdre la vida.

La campanya es podrà seguir al web www.casanostracasavostra.cat  i a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram amb el nom d’usuari @volemacollir i l’etiqueta #volemacollir.

Abans d’anunciar-se el cartell, ja s’ha venut un terç de l’aforament

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×