Autor La recepta
18 maig 2017 a 12:00

Amanida Cesar amb daus de pollastre

0 Flares 0 Flares ×

amanida cesar pollastre

La recepta d’avui és una recepta saludable, senzilla i ràpida de preparar, encara que en aquest cas, és un plat calòric. Amb múltiples variants, vegem l’elaborada avui:
Ingredients amanida 2 pax:
• Varietat d’enciams (radiccio, romana, escarola, enciam vermell)
• 25 gr. formatge parmesà en lascas
• 50 gr. Pa torrat a daus (crostons)
• 100 gr. pit de pollastre
Ingredients salsa:
• Suc de llimona natural (1 llimona)
• Mostassa (3 culleres)
• 2 cdas. Salsa anglesa (worcestershire)
• 2 rovells d’ou
• 1 all (sense el germen)
• Sal, oli d’oliva verge (3 culleres), pebre negre
Elaboració
Rentar i tallar els enciams ben fines, reservar.
Salpebrem el pollastre i en oli ben calent, el fregim, que quedi cruixent. Tallem a tires petites i reservem.
Preparem la salsa, en un got de batedora afegim l’oli, el suc de llimona, la mostassa, la salsa anglesa, els rovells d’ou, l’all, la sal i el pebre. Batem fins aconseguir una salsa / crema, rectifiquem de sal si cal i de gruix segons ens agradi més o menys densa.

Consell
La salsa César sol portar anxoves, en aquest cas no les hem afegit, les hem substituït per la mostassa. En cas de afegir-les, no fer servir més de dos, ja que si posem massa, la salsa ens pot quedar massa potent i salada.

Autor: dlcocinaygastronomia.com

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×