Autor La recepta
8 juny 2017 a 12:00

Mousse de préssec i xocolata blanca

0 Flares 0 Flares ×

sdr

Avui farem una mousse, aprofitant productes que quedaven per la nevera (xocolata blanca), així com una fruita, en aquest cas un préssec.
Recepta senzilla i de fàcil elaboració, el més “difícil” és esperar que qualli per consumir !. Vegem la seva elaboració:

Ingredients
• 6 dragees de Xocolata blanca
• 500 ml Nata líquida
• 1 cullerada d’edulcorant
• 1 préssec petit
• 2 fulles de gelatina
• Nata muntada dolça (esprai)
• Fideus de xocolata

Elaboració

Tallar la xocolata blanca en porcions petites.
Tallar el préssec en parts petites.
En un pot, posar a escalfar 1/3 de la nata, el préssec i la xocolata. Anar remenant fins que aquest es funda, sense deixar que s’escalfi massa la nata. Retirar del foc.
Posar les fulles de gelatina en aigua freda perquè s’hidratin.
Quan la xocolata s’hagi fos i integrat en la nata i el préssec, triturar breument. A continuació, escórrer les gelatines i integrar a la resta d’ingredients. Afegir l’edulcorant i remoure breument, deixar temperar.
La resta de la nata líquida la posem en un bol ben fred i la muntem amb varetes ben fredes. Perquè muntanya bé la nata també ha d’estar ben freda.
Aboquem la xocolata sobre la nata i barregem amb moviments envolvents fins aconseguir una crema homogènia.
Omplim els gots on anirà presentada, els tapem amb paper film i deixem refredar a la nevera, mínim 1 i ½ hora.
En treure’ls per servir, afegirem sobre la mousse nata muntada i fideus de xocolata.

Consell
La consistència de la nata muntada ha de ser espessa, tot i ser líquida.
Ideal són 2 hores de nevera.

Autor: dlcocinaygastronomia.com

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×