Autor La recepta
4 gener 2018 a 12:00

Colomins amb moixernons

0 Flares 0 Flares ×

colomins_a_la_cassola

Ingredients:
  • 4 – Colomins nets
  • 200 g – Pernil
  • 300 g – Cebes del platillo
  • Oli
  • Llard
  • 4 llesques – Pa
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

Feu un brou bullint els moixernons amb aigua.
Salpebreu els colomins per fora i per dins i enrossiu-los en una cassola amb oli i llard. Afegiu a la cassola les cebes pelades i, una mica més tard, el pernil a trossets.
Poseu el brou dels moixernons colat a la cassola amb un pols de sal i deixeu-ho coure fins que tot estigui tendre i amb el suc concentrat.
En l’últim moment afegiu-hi els moixernons.
Acompanyeu-ho amb un tros de pa fregit a sobre de cada peça.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×