Autor La recepta
4 juny 2018 a 12:00

Patata amb bacallà

0 Flares 0 Flares ×
Bacallà amb patata//Foto: Amparo Perez Flickr

Bacallà amb patata//Foto: Amparo Perez Flickr

Ingredients:
  • 1 kg – Patates tallades a rodanxes
  • 300 g – Bacallà esqueixat i dessalat
  • 200 g – Pèsols
  • 2 – Ous durs tallats a quarts
  • Oli
  • Aigua
  • 2 grans – All (per la picada)
  • Julivert
Preparació:

En una cassola poseu les patates cobertes d’aigua.
Quan comencin a bullir afegiu-hi el bacallà ben escorregut i els pèsols.
En l’últim moment afegiu-hi la picada i un raig d’oli.
Proveu-ho de sal i afegiu-hi els ous durs.

Variacions:
S’hi pot afegir mongeta tendra al mateix temps que les patates.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×