Autor La recepta
5 juny 2018 a 12:00

Peus de cabrit amb pinyons i pèsols

0 Flares 0 Flares ×
peus-de-cabrit-pinyons-pesols//Foto:Corpus Culinari Català

peus-de-cabrit-pinyons-pesols//Foto:Corpus Culinari Català

Ingredients:
  • 16 – Peus de cabrit
  • 200 g – Pèsols bullits
  • 50 g – Pinyons
  • 1 – Ceba
  • 3 – Tomàquets
  • Farina
  • 2 – Ous
  • Sal
  • Oli
  • Aigua
  • Per fer la picada: – 2 grans d’all
  • 1 grapadet – Ametlles
  • 1 copa – Vi ranci
Preparació:

Bulliu els peus amb aigua i sal, escorreu-los, enfarineu-los, passeu-los per ou batut, fregiu-los i reserveu-los.
Feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets.
Afegiu-hi els peus, els pinyons i una mica de brou de la cocció dels peus i ho deixeu coure a poc a poc.
En l’últim moment afegiu-hi la picada deixatada amb el vi ranci i els pèsols.

Variacions:
Es poden acompanyar de qualsevol verdura.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×