Autor La recepta
30 agost 2018 a 12:00

Cloïsses al vapor

0 Flares 0 Flares ×
Tellerines- Cloïsses al vapor // Foto: Gastroteca.cat

Tellerines- Cloïsses al vapor // Foto: Gastroteca.cat

Ingredients:
  • Cloïsses
  • Aigua
  • Sal
  • Llorer
  • Pebre en gra
  • 1 – Llimona
Preparació:

Poseu les cloïsses en aigua i sal una estona abans de coure-les perquè perdin la sorra.

Netegeu-les i poseu-les en una olla gran amb el llorer, els grans de pebre i la llimona partida.

Just quan les cloïsses s’obrin retireu-les del foc i serviu-les immediatament.

Variacions:

Es poden acompanyar amb un allioli molt suau, una maionesa o salsa de romesco.

Amb el mateix procediment de cocció es poden fer les rossellones, els musclos, les tellerines, etc.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×