Autor La recepta
15 octubre 2018 a 10:00

Crestes de la figuera

0 Flares 0 Flares ×
Crestes de La Figuera //Foto: J.Viejobueno

Crestes de La Figuera //Foto: J.Viejobueno

Ingredients:
  • Patates
  • Farciment de canalons
  • Ou
  • Farina
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Feu bullir les patates amb pell, peleu-les i feu-ne un puré.
Barregeu-hi l’ou i la farina i feu una massa.
Sobre una taula untada amb una mica d’oli, poseu-hi una cullerada de la barreja, hi doneu forma de bola i l’aplaneu, fent que quedi en forma de disc.
Poseu-hi al mig una mica de farciment i tanqueu-ho en forma de mitja lluna.
Fregiu les crestes en oli abundant fins que quedin rosses pels dos costats i serviu-les de seguida.

Comentaris:

Per fer el farciment de les crestes, vegeu la recepta dels canalons.

Categoria: Altres receptes.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×