Autor La recepta
17 octubre 2018 a 12:00

El niu

0 Flares 0 Flares ×
El niu //Foto: cuinadelcalciner.blogspot.com

El niu //Foto: cuinadelcalciner.blogspot.com

Ingredients:
  • 8 trossos de 100 g – Peixopalo
  • 300 g – Tripes de bacallà
  • 8 – Tords
  • 2 – Ceba trinxada
  • 3 – Tomàquets trinxats
  • 1 1/2 kg – Patates
  • Aigua
  • 2 ous durs
  • Per fer la picada: – 1 grapat d’avellanes
  • 2 grans – All
  • uns brins – Safrà
  • 1 – Carquinyoli
Preparació:

Poseu en remull el peixopalo durant 4 dies i la tripa de bacallà durant 2 dies.
En una olla feu un sofregit amb les cebes i els tomàquets.
Tireu-hi el peixopalo, la tripa de bacallà i els tords, mulleu-ho amb aigua i deixeu-ho bullir a poc a poc.
Al cap de 20 minuts afegiu-hi les patates tallades i deixeu-ho coure tot junt.
Quan faltin 10 minuts per acabar la cocció, afegiu-hi la picada diluïda amb una mica del líquid de la cocció.

Variacions:

En comptes de tords podeu posar-hi altres aus.
En lloc de la picada s’hi pot posar un allioli, que s’afegeix en el últim moment..
Es pot torrar el safrà abans de posar-lo a la picada.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×