Autor La recepta
13 juny 2019 a 12:00

Albergínies farcides amb verdures

0 Flares 0 Flares ×
Albergínies farcides amb verdures// Foto: Autordlcocinaygastronomia.com

Albergínies farcides amb verdures// Foto: Autordlcocinaygastronomia.com

Ingredients:

• 1 albergínia mitjana
• 1 pebrot vermell
• 1 pebrot verd
• ½ carbassó
• ½ got de salsa de tomàquet
• 1 moniato
• Formatge fresc per untar
• Formatge ratllat (al gust)
• Sal, pebre
• orenga
• Oli d’oliva verge extra

Elaboració:

Tallem les albergínies al llarg. Amb un ganivet tallem la polpa a encreuaments i la traiem amb una cullera, no apurant a les vores i la piquem i reservem.
Tallem el moniato a rodanxes i rostim 15 minuts a 175 º, juntament amb la tira de pebrot vermell. Comprovem que quedin tous, després apartem 2-3 de les rodanxes de moniato, les pelem i triturem al costat del formatge fresc fins que aconseguim una crema.
Tallem i piquem la resta dels pebrots, ofeguem en oli. Afegim el carbassó (també picat) ila polpa de les albergínies, passats 5 minuts, afegim la salsa de tomàquet; salpebrem i deixem que reduzcatodo 10 minuts. Afegim l’orenga, remenem i deixem que s’integri.
Omplim les albergínies amb la barreja de verdures i cobrim amb el formatge rallado.Gratinamos al voltant de 6 minuts.
Emplatem, primer estenem la crema de moniato amb la cullera, col·loquem a sobre cadascuna de les meitats de l’albergínia farcida, al voltant col·loquem la tira de pebrot vermell i la resta de rodanxes de moniato, vam acabar amb un rajolí d’oli. Servim al moment.

Autor: Autordlcocinaygastronomia.com

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×