La recepta

Cada setmana tindrem alguna recepta de cuina que provar. Tot aquell que vulgui mostrar els seus secrets culinaris té la oportunitat de fer-ho a la nostra secció més gourmet.

Conill amb pebrot i tomàquet

conill pebrot tomaquet

Ingredients:
  • 1 – Conill trossejat
  • 1 – Ceba trinxada
  • 4 – Tomàquets ratllats
  • 1 – Pebrot vermell tallat
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Per fer la picada: – 1 grapat d’ametlles torrades
  • 2 grans – All
Preparació:

Enrossiu el conill salpebrat i retireu-lo.
En el mateix oli feu un sofregit amb la ceba, el pebrot i el tomàquet.
Saleu-lo i afegiu-hi el conill i aigua que el cobreixi.
Deixeu-ho coure a foc lent i, uns 15 minuts abans d’acabar, afegiu-hi la picada.

Variacions:
El pebrot s’hi pot posar escalivat.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català

Últimes receptes

Conill amb pebrot i tomàquet

Conill amb pebrot i tomàquet

La recepta 17 gener 2018 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Conill amb olives trencades

Conill amb olives trencades

La recepta 16 gener 2018 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Conill amb fredolics

Conill amb fredolics

La recepta 15 gener 2018 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Conill amb cargols

Conill amb cargols

La recepta 11 gener 2018 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Conill a la brasa dels caçadors

Conill a la brasa dels caçadors

La recepta 10 gener 2018 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Conill al jaç

Conill al jaç

La recepta 9 gener 2018 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Conill a la brasa

Conill a la brasa

La recepta 8 gener 2018 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Colomins amb moixernons

Colomins amb moixernons

La recepta 4 gener 2018 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Cócs d’ametlla

Cócs d’ametlla

La recepta 3 gener 2018 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Civet de cabra hispànica

Civet de cabra hispànica

La recepta 2 gener 2018 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›

Més receptes