La recepta

Cada setmana tindrem alguna recepta de cuina que provar. Tot aquell que vulgui mostrar els seus secrets culinaris té la oportunitat de fer-ho a la nostra secció més gourmet.

Què saps de …? El kumquat

Kumquat

També coneguda com taronja de la Xina o taronja nana, de la família dels cítrics, és una fruita d’origen xinès. Algunes de les seves característiques són:

• Ric en vitamina C i betacarotens, àcid fòlic, potassi, magnesi i calci.
• Conté carbohidrats, proteïnes i fibra
• Conté pectina
• L’escorça és de sabor dolç, es consumeix sencer però madur. De sabor àcid i picant
• Per elaborar melmelades i confitures, preparar confitats en vinagre i salmorra o per fer un licor.

Autor: dlcocinaygastronomia.com


Últimes receptes

Què saps de …? El kumquat

Què saps de …? El kumquat

La recepta 24 abril 2017 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Risotto de ceps en coca del casar

Risotto de ceps en coca del casar

La recepta 20 abril 2017 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Civet de porc senglar

Civet de porc senglar

La recepta 19 abril 2017 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Cigrons amb espardenyes del Delta de l’Ebre

Cigrons amb espardenyes del Delta de l’Ebre

La recepta 18 abril 2017 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Què saps de …? COMBINACIONS DE SABORS

Què saps de …? COMBINACIONS DE SABORS

La recepta 17 abril 2017 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Coca del Casar amb xampinyons i cansalada

Coca del Casar amb xampinyons i cansalada

La recepta 13 abril 2017 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Mona de Pasqua tradicional // Imatge Gastroteca

Mona de Pasqua tradicional

La recepta 12 abril 2017 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Cigrons amb suc

Cigrons amb suc

La recepta 11 abril 2017 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Què saps de …? Cistell de bambú xinès

Què saps de …? Cistell de bambú xinès

La recepta 10 abril 2017 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Tàrtar de salmó

Tàrtar de salmó

La recepta 6 abril 2017 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›

Més receptes