La recepta

Cada setmana tindrem alguna recepta de cuina que provar. Tot aquell que vulgui mostrar els seus secrets culinaris té la oportunitat de fer-ho a la nostra secció més gourmet.

Ous durs

ous_durs

Ingredients:
  • Ous
  • Sal
  • Aigua
Preparació:
Poseu a bullir els ous amb aigua i sal durant 10 minuts.
Quan siguin cuits, retireu-los de l’aigua, deixeu-los refredar i peleu-los.
Categoria: Altres receptes.
Font: Corpus Culinari Català

Últimes receptes

Ous durs

Ous durs

La recepta 25 juliol 2017 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Què saps de …? préssecs vermells

Què saps de …? préssecs vermells

La recepta 24 juliol 2017 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Hamburguesa deluxe de vedella, formatge cabra i ceba caramel·litzada

Hamburguesa deluxe de vedella, formatge cabra i ceba caramel·litzada

La recepta 20 juliol 2017 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Fideuada

Fideuada

La recepta 19 juliol 2017 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Fideus des Vermar

Fideus des Vermar

La recepta 18 juliol 2017 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Què saps de …? COMBINACIONS DE SABORS

Què saps de …? COMBINACIONS DE SABORS

La recepta 17 juliol 2017 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Cubs de carbassó en dues textures amb guarnició

Cubs de carbassó en dues textures amb guarnició

La recepta 13 juliol 2017 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Fideus amb ganyims

Fideus amb ganyims

La recepta 12 juliol 2017 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Fideus amb pop i pèsols

Fideus amb pop i pèsols

La recepta 11 juliol 2017 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›
Què saps de …? TOMÀQUET RAF

Què saps de …? TOMÀQUET RAF

La recepta 10 juliol 2017 a 12:00 0 comentaris

La recepta

Llegir més ›

Més receptes