Autor Societat
16 Gener 2015 a 10:30

Hi haurà una nova parada d’autobús al CAP II de Cerdanyola-Ripollet

Millora la comunicació amb el Parc Taulí

CAP II Cerdanyola -Ripollet // Imatge del web de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

CAP II Cerdanyola -Ripollet // Imatge del web de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Els Ajuntaments de Cerdanyola del Vallès i Ripollet, junt amb les empreses concessionàries del transport públic, Autocars Font i Sarbus treballen per tirar endavant la parada d’autobús al CAP II.  D’aquesta manera es compliran les demandes ciutadanes recollides pel ple municipal de millorar la connectivitat amb aquest centre sanitari de referència.

La Generalitat de Catalunya ha manifestat a les parts implicades el seu vist-i-plau perquè es posi en marxa aquesta parada del transport per carretera del CAP Cerdanyola – Ripollet. Així que consitoris, empreses concessionàries i Generalitat de Catalunya treballen conjuntament per donar compliment a la demanda ciutadana.

El CAP II es troba a la Ctra. Nacional 150, cantonada amb el carrer Tarragona, s/n. dins la demarcació municipal de Ripollet. Els tècnics estudien la millor ubicació de la parada per garantir-ne una funcionalitat òptima en una cruïlla amb un intens trànsit.

Més freqüència de pas del bus de Cerdanyola a Sabadell, i Sabadell a Cerdanyola, pel Parc Taulí

La ciutat de Cerdanyola compta, des del passat 15 de setembre, amb més expedicions de transport per carretera de la línia B-2 amb destinació al Parc Taulí. L’augment dels autobusos va ser una conseqüència de la demanda de la Plataforma Cerdanyola 2000 i del segment corersponent del carrer Diagonal (números 16 al 34B), que va ser recollida per l’Ajuntament i presentada a la Generalitat de Catalunya, que va autoritzar l’ampliació del servei.

La millora va consistir en establir dues franges horàries en cada sentit, coincidents amb les de major afluència per especialitats mèdiques i visites a malalts, en les quals totes les expedicions, cada 20 minuts, tenen pas per l’Hospital Taulí.

Switch to mobile version