Autor Política
21 Gener 2015 a 15:30

Remei Gómez serà la candidata de CiU a la presidència de l’EMD de Bellaterra

Ratificada com a cap de llista per unanimitat

Remei Gómez serà la candidata de CiU

Remei Gómez serà la candidata de CiU // Imatge del web de CiU Cerdanyola

Remei Gómez serà la candidata de CiU a la presidència de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra (EMD) en les eleccions municipals del mes de maig. La candidata ja va ocupar el tercer lloc en les llistes en les municipals de 2011 i ara afronta aquest nou repte amb il·lusió, respecte i amb la responsabilitat de complir amb l’encàrrec dels seus companys de partit. A partir d’ara, Remei Gómez explica que s’hauran de marcar els objectius del programa electoral escoltant la veu dels ciutadans de Bellaterra i escollir a les persones que l’acompanyaran en la llista de CiU per configurar un “equip fort i ben preparat”.

Restablir les relacions entre l’EMD de Bellaterra i l’Ajuntament de Cerdanyola amb diàleg i negociació serà un dels principals objectius de Remei Gómez per a la propera legislatura si surt escollida com a presidenta de l’ens. Però la candidata convergent també assenyala altres prioritats com establir alguns serveis imprescindibles a Bellaterra, com el de salut, i millorar la seguretat ciutadana. Treballar per la cohesió social serà altre dels objectius de la candidatura.

En aquest darrer mandat Remei Gómez ha estat vocal de CiU a l’EMD de Bellaterra. Han estat 4 anys d’aprenentatge i que li han estat de molta ajuda per valorar i avaluar les diferents actuacions que s’han dut a terme. En aquest sentit, Gómez explica que la majoria absoluta de Gent per Bellaterra ha fet que gran part dels projectes no els hagin compartit amb el grup de CiU. En general, considera que ha estat “un mandat poc eficient” i amb pocs resultats per a Bellaterra.

A favor del diàleg i la negociació

La cap de llista convergent creu que l’actual govern de l’ens ha judicializat molt la seva gestió i s’ha produit una gran despesa en contenciosos administratius que consideren eren evitables amb diàleg i negociació. Des de CiU asseguren no compartir aquesta actitud de confrontació.

Remei Gómez afirma que, a partir d’ara, es posa a disposició de tos els bellaterrencs i bellaterrenques que vulguin compartir les seves opinions o vulguin fer-li arribar algun comentari o proposta per tenir en compte de cara al nou mandat.

La candidata forma part de CiU des de l’any 2003 i actualment és consellera nacional per la sectorial d’economia i fiscalitat, membre de la permanent de la sectorial de política europea i internacional i està present a la direcció de Llibergència.

La seva formació s’ha centrat en mercantils, empresarials i direcció financera. De fet, ha estat sempre directiva i actualment és empresària a Cerdanyola. A més, la seva tasca professional i política la combina des de fa anys amb tasques més socials i amb presència a entitats com el Rotary Club, entitat de la quan n’és la seva vicepresidenta.

Switch to mobile version