Autor Bàsquet
21 Gener 2015 a 17:30

Un pas ferm del CBFC Vila Universitària

Victòria en un partit trampa

Imatge del web de

Imatge del web del CBFC Vila Universitària

CBFC Vila Universitària  72 – 43  Aquagan CB LLeida

Parcials (15-11), (20-14), (15-6), (22-12)
Anotadores: Blanca Garcia (10), Alba Ballare (3), Carla Pérez (13), Marta Jiménez (8), Silvia Marceló (10), Andie Valero (2), Gloria Herranz (2), Cynthia Molina (19), Montse Pujolreu (2), Irene Lozano (3)

 

El CBFC Vila Universitària – CB Lleida era d’aquells  partits trampa. Es conjuntaven una sèrie de factors de mal presagi, ambient fred, pel clima i una grada no gaire plena, una hora estranya, l’una  del migdia, un rival cuer amb només una victòria,  i una parella arbitral que no va a agradar ni a locals ni visitants …. a tot aquest còctel s’hi afegia un altre ingredient, la lesió de la Montse Pujolreu en els primers minuts de partit.

Però no, aquest equip va per  feina, i va destrossar els mals auguris amb pas ferm, posant de manifest a la pista les diferències entre els dos equips. Sobre tot en el joc interior, amb una Cynthia Molina que va fer el que va voler  a les dues cistelles, en el seu millor partit des  que juga a Cerdanyola, i amb una gran  Silvia Marceló que repartia mes gorres que en una etapa del tour.

Van aguantar les del Segrià el primer quart, però no van poder seguir el ritme de les vallesanes i les diferències es van anar eixamplant, minut a minut, quart a quart, permetent la dosificació de jugadores importants, i donant minuts de joc a  jugadores del sènior Fichet, que milita a segona catalana, i que no van desentonar en absolut.

Queden només tres jornades per finalitzar la primera fase, amb tres partits d’aquells que tothom vol jugar, Platges de Mataró, Draft Gramanet i Lima Horta. Una victòria a Mataró ens dona matemàticament la classificació per la fase d’ascens, però hem de lluitar per guanyar els tres partits que queden i així començar la segona fase amb el màxim de victòries possibles.

Destacar que aquesta setmana la web www.basketvalles.com ha escollit quatre jugadores del Cerdanyola entre el cinc ideal de la jornada, Blanca Garcia, Carla Pérez, Silvia Marceló i Cynthia Molina.

Switch to mobile version