Autor Societat
17 Febrer 2015 a 11:30

Barberà comptarà amb agents informadores sobre hàbits cívics

Les 9 agents informaran sobre les ordenances municipals

Agents informadores de civisme

Agents informadores de civisme // Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà del Vallès

Barberà del Vallès va contractar el passat 2 de febrer a 9 Agents Informadores de Civisme a través dels Plans d’Ocupació. El treball de les agents consistirà en conscienciar a la població sobre els hàbits cívics i higiènics en els espais públics. Per a això, recorreran els carrers de la ciutat per tal de donar a conèixer les ordenances municipals: de tinença d’animals i de convivència i civisme.

Les agents contractades difondran els valors de la cultura del diàleg i de la resolució de conflictes donant a conèixer el Servei Municipal de Mediació i Convivència de Barberà del Vallès. Estaran especialment localitzades en espais públics com places, parcs i jardins, equipaments públics i el mercadet setmanal.

Aquestes agents destinaran els dilluns a aquestes funcions d’Agents Informadores de Civisme, i la resta de la setmana, faran tasques de manteniment de parcs i jardins.

Switch to mobile version