Autor Economia
10 Febrer 2015 a 16:00

Caixabank, el millor distribuïdor de productes estructurats d’Espanya

La revista Euromoney reconeix l’estratègia de Caixabank

Isidre Fainé i Gonzalo Gortazár a la roda de premsa de resultats de CaixaBank l'any 2014 // Imatge cedida per CaixaBanc

Isidre Fainé i Gonzalo Gortazár a la roda de premsa de resultats de CaixaBank l’any 2014 // Imatge cedida per CaixaBanc

CaixaBank ha estat premiat amb el guardó del millor distribuïdor de productes estructurats en el nostre mercat. El premi, concedit per la revista britànica Euromoney, reconeix l’alt grau d’especialització de l’entitat alhora de dissenyar i oferir productes tan competitius que s’adapten a les necessitats dels clients.

Euromoney ha realitzat un estudi qualitatiu i quantitatiu per tota Europa per concedir els premis 2015 European Structured Products & Derivatives Awards, celebrats a Londres. L’estudi mostra com 800 enquestes i les dades de rendibilitat dels productes, situen Caixabank com el millor distribuir, tenint en compte el volum de productes estructurats  venuts als inversors i la rendibilitat obtinguda.

Durant l’any passat, els clients de Caixabank van adquirir uns productes amb bons resultats gràcies a una estratègia basada en la prudència i en una oferta àmplia, ordenada i diversificada. Per aconseguir-ho, el president de l’entitat, Isidre Fainé, i el conseller delegat, Gonzalo Gortázar, van apostat pel disseny i desenvolupament dels seus productes, el que va permetre obtenir la millor adaptació de les canviants condicions del mercat. En finalitzar l’any 2014, Caixabank tenia un passiu de productes estructurats de més de 10.000 milions d’euros, després d’experimentar un creixement del 60% sobre les xifres del 2013.

Switch to mobile version