Autor Política
13 Febrer 2015 a 15:30

Carme Carmona es presenta com alcaldable del PSC a Cerdanyola

“Les persones són i continuaran sent la nostra prioritat”, diu la candidata

Carme Carmona candidata del PSC a l'alcaldia

Carme Carmona, candidata del PSC a l’alcaldia // Imatge cedida pel PSC

Carme Carmona es va presentar com alcaldable pel grup municipal del PSC davant de més de 500 militants simpatitzants, representants d’entitats de tots els àmbits i veïns i veïnes en l’acte que es va celebrar aquesta setmana al centre cívic l’Ateneu. “Nosaltres tenim clares les nostres prioritats, és a dir, incrementar encara més les partides del pressupost destinades a les persones”, va indicar durant la seva intervenció.

Segons Carmona, el projecte socialista s’ha d’acostar “més que mai al servei de les persones i donar solucions als problemes reals de la gent”. Durant el seu discurs va insistir en que la política local ha d’estar vinculada necessàriament amb valors com la igualtat d’oportunitats, la justícia social, la solidaritat i la participació. A la vegada, Carmona va donar el tret de sortida a un procés participatiu per elaborar el programa per les properes eleccions municipals, on els veïns i veïnes podran dir-hi la seva. Segons la candidata socialista, l’obligació dels polítics és prendre decisions: “Per aquest motiu comencem un procés de participació ciutadana per definir les deu prioritats irrenunciables del nostre programa electoral, que seran els eixos del nostre programa i que em comprometo a dur a terme en els propers quatre anys”.

La presentació de Carmona va comptar amb la presència del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que va posar en valor el paper dels ajuntaments, com administració més propera al ciutadà. “Molta gent necessita un esforç de les administracions, generar noves oportunitats i repartir-les millors”. A l’acte tampoc va faltar l’exalcaldessa, Cristina Real, que va destacar la figura de Carmona, “per la seva capacitat i la seva honestedat”.

Switch to mobile version