Autor Ensenyament
19 Febrer 2015 a 17:00

Comencen els tallers de ioga inclusiu l’Escola Xarau

Dimarts va tenir lloc la primera de 9 sessions

Taller de Ioga inclusiu l’Escola Xarau // Imatge cedida per l'Ajuntament de Cerdanyola

Taller de Ioga inclusiu l’Escola Xarau // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola

Dimarts a l’Escola Xarau va tenir lloc la primera sessió de les 9 programades del taller de ioga inclusiu que es realitza conjuntament amb el Centre Ocupacional Barcanova.

Aquesta experiència no és nova a la ciutat, sinó que ja va tenir lloc el curs passat  amb molt bona acceptació. També és destacable que va ser una de les bones pràctiques que es van presentar al Congrés Internacional de Ciutats Educadores que va tenir lloc el mes de novembre passat a Barcelona.

El CO Barcanova  és una entitat amb una experiència de més de 15 anys en cursos d’integració amb ioga, per això  es van oferir a aportar el seu coneixement als infants de Cerdanyola, i la proposta es va concretar en el taller de ioga que es fa amb l’alumnat de 2n de primària de l’Escola Xarau.

L’objectiu d’aquest curs és arribar a 9 sessions en què hi participaran els infants de les 2 classes de 2n de primària i 11 persones adultes amb discapacitat intel·lectual que estan a càrrec d’un dels educadors que és mestre de ioga del centre ocupacional.

L’empoderament de les persones adultes que realitzen el taller és el més destacat, ja que aquestes persones normalment tenen menys aptituds que la resta de la gent amb la qual interactuen, però ara són els que ja saben fer ioga i serveixen de model per als infants que s’inicien en aquesta activitat.

Switch to mobile version