Autor Societat
9 Febrer 2015 a 17:00

Convocat el concurs per triar el cartell de la Festa Major del Roser de Maig

L’obra guanyadora serà premiada amb 500€

Cartell de la Festa Major del Roser de Maig del 2014

Cartell de la Festa Major del Roser de Maig del 2014 // Imatge del web de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Al concurs del cartell del Roser de Maig s’escollirà la imatge de la Festa Major de la ciutat d’enguany. Una vegada més, serà un concurs totalment obert a tothom qui vulgui presentar la seva proposta.

Les persones interessades en participar hauran de ser majors de 16 anys i han de tenir present els següents requeriments:

  • – Es pot presentar una sola obra per artista, que haurà de ser original i inèdita i complir els requisits que s’especifiquen a la normativa.
  • – La mida del cartell haurà de ser DIN A3 (29,7 x 42 cm) i es podrà utilitzar un nombre il·limitat de tintes, a poder ser planes. Hi haurà de constar el text acordat: “Festa Major del Roser de Maig 2015 De l’1 al 4 de maig”.
  • – El termini de lliurament dels treballs és del 18 de febrer fins l’11 de març.
  • – Els originals s’hauran de lliurar a l‘OAC acompanyats d’un formulari específic que es pot obtenir a la mateixa Oficina d’Atenció al Ciutadà (plaça de Francesc Layret s/n,), dins d’un sobre en blanc acompanyat del formulari específic que es pot obtenir al web del Ajuntament o bé directament a l’
  • – També es podran fer arribar a l’OAC de l’Ajuntament a través de qualsevol Oficina de Correus (mitjançant correu administratiu) o d’alguna empresa privada de missatgeria.
  • – La regidoria de Cultura, Montse Montiel, serà l’encarregada de presidir el Jurat i el formaran cinc vocals vinculats al món de l’art, la cultura i el teixit associatiu de Cerdanyola. La comunicació del veredicte final es farà el 20 de març.

Finalment, els treballs originals entregats formaran part d’una exposició al passadís de l’Ateneu, del 21 de març al 7 d’abril. Del 9 d’abril al 30 de maig es podran recollir al  mateix Ateneu els originals dels treballs.

 

 

Switch to mobile version