Autor Societat
12 Febrer 2015 a 17:00

Del 20 de febrer al 3 de març, el bacallà serà el protagonista a Cerdanyola

23 restaurants se sumen a la cita gastronòmica

Setmana del Bacallà a Cerdanyola del Vallès // Imatge cedida per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Setmana del Bacallà, del 20/2 al 3/3, a Cerdanyola del Vallès // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

La Setmana del Bacallà de Cerdanyola del Vallès és un dels esdeveniments gastronòmics plenament consolidats a la ciutat, una cita esperada per a gaudir d’un aliment que ha passat de ser menjar de pobres a producte present a les cartes dels millors restaurants.

La Setmana del Bacallà torna a coincidir amb l’arribada als mercats del bacallà skrei, bacallà nòmada que migra de Noruega a les illes Lofoten, on és capturat. Un llarg viatge durant el qual augmenta musculatura, oferint una carn blanca d’una textura especial, neta i atapeïda, i rica en minerals per nodrir-se bàsicament de marisc.

Aquest any s’han sumat per participar a la cita 4 restaurants més als que són ja habituals. S’ha passat dels 19 de l’any passat als 23 d’enguany. Tots els restauradors i restauradores coincideixen en destacar l’originalitat i versatilitat dels plats que aportaran a la seva carta perquè, tant el client local com el d’altres poblacions, pugui gaudir de les seves propostes.

La Setmana del Bacallà 2015 es durà a terme entre el 20 de febrer i l’1de març a vint-i-tres restaurants de la ciutat, alguns del quals podrien allargar-la uns dies més en funció de la resposta o demanda dels clients. Aquests restaurants són els següents:

llista restaurants Setmana del Bacallà a Cerdanyola del Vallès

 

Switch to mobile version