Autor Futbol
9 Febrer 2015 a 14:00

El Cerdanyola salva un punt a poc pel final

Un penal convertit per Josu impideix la derrota contra el cuer

Martinenc-Cerdanyola

Quim Solano no va estar afortunat de cara a porta // Foto d’arxiu: Dani Falcón

 

CERDANYOLA DEL VALLÈS FC 1-1 UE VILASSAR DE MAR

Cerdanyola FC: Coca, Fuentes, Barriendos, Infante, Alba, Turu (Santi, 72′), Josu, Sergio López, Solano (De la Puente, 63′), Vives (Melo, 88′) i Roland.

Vilassar: Ramos, Roberto Carlos, Jose, Aybar, Josue, Galeano, Ramon (Ricky,60′), Sergi Navarro (Romero, 80′), Jordi Sánchez, Mendoza i Morales (Fontanella, 75′).

Gols: 0-1: Jordi Sánchez (65′); 1-1: Josu (penal, 88′)

Àrbitre: Carlos Ferrero Mansilla. Grogues per Infante, De la Puente i Alba (Cerdanyola) i Morales, Roberto Carlos, Aybar, Josué, Jordi Sánchez i Ricky (Vilassar). Expulsat per doble groga Alba (Cerdanyola)

A punt va estar el Vilassar de tornar a guanyar després de moltes jornades sense fer-ho, però al final només es conformarà amb puntuar. Cerdanyola i Vilassar van empatar a un gol en un partit que no es va decidir fins els instants finals, en que un penal a favor dels locals va repartir els punts. Aquest resultat és una ensopegada pels de Toni Carrillo, que perden l’oportunitat de pujar més llocs en la classificació.

Partit de poc joc donades les dimensions reduïdes del camp i l’actitud dels dos equips. El Vilassar va sortir a defensar-se a la primera part i el Cerdanyola no trobava la manera de penetrar en l’entramat defensiu dels de Toni Romero. Molt poques ocasions i cap d’elles clara durant el primer temps, amb la qual cosa el resultat al descans era l’empat inicial a zero. Al segon temps els equips van introduïr canvis i la tònica va va canviar lleugerament. Al minut 65 els visitants s’avancaven gràcies a un gol de Jordi Sánchez, que aprofitava una errada defensiva en cadena en un córner. Els maresmencs, a partir de llavors, es van dedicar a resistir els atacs vallesans, però al minut 88 l’àrbitre va assenyalar un penal a favor del Cerdanyola en una jugada un pèl confusa i Josu empatava. Al final, 1-1 i un punt per cadascú.

El Cerdanyola pot fer bo el punt obtingut si aquesta setmana treu algun resultat positiu en la seva visita al Terrassa. Diumenge, a les 17 h, gran derbi vallesà a la co capital de la comarca davant un equip egarenc que lliurarà una nova batalla per caçar als quatre primers.

Switch to mobile version