Autor Societat
9 Febrer 2015 a 12:00

El CIARD La Caseta impulsa un taller d’enfortiment emocional

Aquesta activitat és una iniciativa dirigida a les dones

El CIARD La Caseta impulsa un taller d’enfortiment emocional

El CIARD La Caseta impulsa un taller d’enfortiment emocional // Imatge del web de l’Ajuntament de Cerdanyola

El Centre d’Informació, Atenció i Recursos per a Dones (CIARD) La Caseta ha organitzat un taller d’enfortiment emocional amb l’objectiu d’ajudar a les dones interessades a retrobar-se amb la seva autoestima i enfortir-la sanament per viure, treballar i relacionar-se de manera més feliç i respectant l’autonomia persona. Destaca l’opuscle editat a l’efecte: “compartirem, escoltarem, ens respectarem, treballarem i també riurem”,  tot buscant “un estat emocional equilibrat” perquè és “una font d’energia personal..

Els tallers començaran el dimecres 18 de febrer en horari de tarda (de 18 a 20h) , i dijous 19 de febrer en horari matí (de 10 a 12h), amb una durada prevista de 12 sessions setmanals que tindran lloc a les dependències del CIARD La Caseta, al carrer Belles Arts, 19.

Cal tenir present que, tot i que el taller és gratuït, és necessària la inscripció prèvia.

Switch to mobile version