Autor Triatló – Duatló
6 febrer 2015 a 13:30

El Circuit de Barcelona acull el Campionat de Catalunya de Duatló en la categoria d’Elit

2 Flares 2 Flares ×
Escoltar

També es celebraran els duatlons en la categoria Open i Infantil

Campionat de Catalunya de Duatló en categoria d’Elit

Campionat de Catalunya de Duatló en categoria d’Elit // Imatge cedida pel Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà aquest diumenge 8 de febrer el Campionat de Catalunya de Duatló, en la categoria d’Elit. L’esdeveniment organitzat per la Federació Catalana de Triatló i el Club Triatló Granollers, és la prova més important d’aquesta modalitat, a la qual només hi poden participar els esportistes de més nivell del circuit català de duatló.

L’inici del Campionat en la categoria d’Elit comença a les 9.30 h del matí, i el circuit està dividit en tres etapes. La primera és la cursa a peu, amb un recorregut de 5 km, la segona és la cursa en bicicleta, d’uns 20 km de distància, i la darrera etapa torna a ser a peu, aquesta vegada amb un recorregut de 2,5 km.

A continuació, una hora després i amb el mateix recorregut, tindrà lloc la 5a edició del Duatló de Granollers en la categoria Open, en la qual tots els que ho desitgin hi poden participar. Després d’ampliar les inscripcions, un total de 450 participants competiran en aquesta categoria.

I per quart any consecutiu, els més petits també podran gaudir d’aquesta prova en el Duatló Infantil de Granollers. Hi hauran cinc categories, dividides per l’edat de la mainada, i la distància del recorregut serà diferent per a cada categoria. La prova començarà a les 12 h.

2 Flares Twitter 1 Facebook 1 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×