Autor Societat
9 Febrer 2015 a 11:00

Es lliuren els diplomes acreditatius als participants d’un Pla d’Ocupació a Badia

Han estat treballant com operaris de brigada de jardineria

Lliurament dels diplomes als participants del Pla d'ocupació

Lliurament dels diplomes als participants del Pla d’ocupació // Imatge cedida per l’Ajuntament de Badia

El Pla d’ocupació  per a persones perceptores de la Renda Mínima d’Inserció (RMI) finançat per la Generalitat i gestionat a través del Servei d’Ocupació de Catalunya, va finalitzar divendres passat. La regidora d’Ocupació, Raquel Gracia, va ser l’encarregada d’entregar els diplomes acreditatius del treball que han realitzat durant sis mesos els participants del programa d’inserció.

Al llarg d’aquests mesos han estat treballant com operaris de brigada de jardineria per l’Ajuntament de Badia, fent feines de neteja de jardins i millora dels espais verds de la ciutat.

L’objectiu d’aquest tipus de programes és ajudar als col·lectius més vulnerables de la societat a recuperar la il·lusió per tornar a trobar feina mitjançant cursos de formació,  amb l’ajuda de  tot tipus d’eines per a la reinserció laboral.

Switch to mobile version