Autor Societat
12 Febrer 2015 a 15:30

ICV i veïns, satisfets per les obres a Cerdanyola 2000

Jordi Miró, Maria Reina i Marc Guillamón van fer una visita al barri

 

Imatge d'ICV Cerdanyola

Imatge d’ICV Cerdanyola

Els regidors del Grup Municipal d’ICV-EUiA Jordi Miró, Maria Reina i Marc Guillamón van fer una visita al barri per comprovar en primera persona les obres de remodelació i millora de la barriada. Van estar acompanyats de veïns i de membres d ela Plataforma Cerdanyola 2000.

 La col·laboració entre l’Ajuntament i els veïns ha estat cabdal en tot aquest procés. Així ho creuen tant els regidors com els membres de la plataforma. Pels representants polítics, el treball per millorar i dignificar el barri és una eina de futur, mentre que pels veïns significa que ha valgut la pena tots els esforços que s’han dedicat per a aconseguir aquesta fita.

 L’alcaldable per ICV Jordi Miró demanava que sempre hi hagués aquesta entesa entre l’Ajuntament i els veïns a l’hora d’emprendre projectes que els afectin directa o indirectament.

 Per la seva part, Marc Guillamón va ressaltar la importància que pel Consistori significa la necessitat de dignificar els barris del municipi i en particular el de Cerdanyola 2000 i va agrair la participació dels veïns.

 Maria Reina va destacar el moviment veïnal i va felicitar a la Plataforma pel treball realitzat en l’àmbit del barri així com en el de la ciutat (millora del transport públic, temes de salut, etc..

 Al seu torn, el president de la Plataforma Cerdanyola 2000, Joaquín Hernández, va agrair a tots els grups del Consistori el suport rebut davant la problemàtica que arrossegava el barri des de feia molt .

e

Switch to mobile version