Autor Entitats
17 Febrer 2015 a 17:00

Les entitats ja poden demanar subvencions per a la promoció esportiva

Es poden presentar sol·licituds fins el proper 27 de febrer

Ajuntament de Cerdanyola

L’Ajuntament ha obert la convocatòria per demanar subvencions // Foto: Joan Murcia

La junta de Govern Local va aprovar el passat 11 de febrer l’obertura de la convocatòria de subvencions esportives per a la realització de projectes relatius al foment de la pràctica esportiva i per a la participació als jocs esportius escolars durant l’any 2015.

Des del mateix dia i fins el proper divendres 27 de febrer les entitats i les AMPA que vulguin poden demanar la subvenció lliurant la sol·licitud a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, en horari des de les 9.30 h fins a les 19 h. de dilluns a divendres.

Les bases per participar en aquesta convocatòria estan penjades al web del Servei d’Esports i al tauler d’anuncis de l’Ajuntament.

Switch to mobile version