Autor Atletisme
23 febrer 2015 a 17:00

Nou circuit permanent de cros a Cerdanyola

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

El Parc dels Gorgs té senyalitzats 600 metres amb corda

Nou circuit permanent de cros a Cerdanyola del Vallès // Imatge cedida per l'Ajuntamenat de Cerdanyola

Nou circuit permanent de cros a Cerdanyola del Vallès // Imatge cedida per l’Ajuntamenat de Cerdanyola

El Parc dels Gorgs de Cerdanyola del Vallès ja té un circuit de cros senyalitzat per a què es pugui utilitzar de forma permanent. El circuit transcorre per la zona del parc més propera a la Zona Esportiva Municipal de Montflorit i és allà on es disputa anualment el Cros Ciutat de Cerdanyola.

S’han senyalitzat 600 metres amb corda de forma permanent per a què tothom que vulgui pugui utilitzar el circuit. Aquest estarà obert a qualsevol usuari que desitgi practicar l’atletisme.

Una altra actuació que s’ha fet des del Servei d’Esport de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha estat el marcatge del quilometratge del circuit atlètic que transcorre des de Cerdanyola del Vallès fins a Sant Cugat del Vallès i que té una distància de 2.500 metres. També és un recorregut en el què hi ha senyalitzat un carril per a bicicletes.

La Zona Esportiva Municipal de Montflorit ha sofert una sèrie de millores en els darrers mesos. S’ha impermeabilitzat el sostre dels magatzems i les seus socials de les entitats que són usuaris habituals d’aquesta zona, el Club Petanca Cerdanyola Atlético Serraparera i el Club d’Arquers de Cerdanyola. També s’ha col·locat un mòdul per a què pugui ser utilitzat per la secció d’Atletisme i Triatló del Cerdanyola Club d’Hoquei. Les millores s’han complementat amb la neteja de la vegetació que hi ha a l’accés a la instal·lació i amb la reparació de la corda que delimita la petita pista d’atletisme que hi ha la zona.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×