Autor Futbol
17 Febrer 2015 a 14:00

Presentació del Cerdanyola FC amb novetats

A més dels equips el club va mostrar les noves indumentàries per primer cop al públic

Noves equipacions Cerdanyola

Les noves equipacions del club canvien les ratlles tradicionals per un disseny més elegant // Foto: Mireia Sanz-CFC

Més de 800 jugadors i 50 equips va presentar el Cerdanyola del Vallès FC diumenge passat a les instal·lacions de La Bòbila. El club verd i blanc va aprofitar l’avinentesa del carnaval per convertir l’acte en una festa esportivo-musical amenitzada per l’Escola de Dansa Rogers i a la qual van assistir diverses autoritats de la ciutat i del club. Per part de l’ajuntament de la ciutat van ser presents l’alcaldessa Carme Carmona i el regidor d’esports Marc Guillamón.

També el president de l’entitat, Felipe López, va presenciar la posada en escena de tots els equips del club juntament amb la seva junta directiva. I com a convidada destacada va ser-hi la diputada al Congrés dels Diputats de Madrid Carmen Sayós, que la setmana passada va lliurar al ministre José Ignacio Wert una samarreta de l’entitat com a signe de protesta contra la nova Llei de l’Esport.

Les noves equipacions

La gran sorpresa de la jornada va ser la presentació de les noves equipacions del club. Unes equipacions dissenyades per Anna Vives, amb la qual el club establirà una col·laboració amb la seva fundació que s’anirà materialitzant al llarg de la temporada en diversos actes.

Switch to mobile version