Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
11 Febrer 2015 a 08:00

Riu Sec

Riu Sec // Foto: Joan Murcia

Riu Sec // Foto: Joan Murcia

La conca del riu Sec engloba els municipis de Matadepera, Terrassa, Sant Quirze, Ripollet i Cerdanyola del Vallès. Amb una extensió de 52 quilòmetres quadrats, representa el 4% del total de la conca del Besòs.

Des del Cerdanyola Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Cerdanyola del Vallès o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

Switch to mobile version