Autor Economia
15 Febrer 2015 a 10:00

Santi Fonseca, nou president del Cercle Cecot de Joves Empresaris

Al Cercle cada dia som més i el vivim de més a prop”

Santi Fonseca, serà el president del Cercle Cecot de Joves Empresaris durant els dos propers anys

Santi Fonseca, serà el president del Cercle Cecot de Joves Empresaris durant els dos propers anys // Imatge del web de la Cecot

El passat dimarts 10 de febrer, Santi Fonseca, director general de Difusió del Vallès S.A., va ser escollit president del Cerce Cecot de Jove Empresaris per als propers dos anys, en substitució de l’enginyer Dani Puente, director general de DSL Enginyeria i Arquitectura.

Santi Fonseca es defineix com un empresari de vocació i treballador d’afició. L’any 1992 es va incorporar al Grup Flaix, aleshores Flash FM, en un nou projecte radiofònic d’en Miquel Calçada i en Carles Cuní que neix a Terrassa, concretament al Vapor Universitari. Fins al 2002 desenvolupa tasques comercials que el porten a dirigir equips comercials i a treballar durant tres anys a Andorra, engegant i dirigint Andorra1 – el grup d’emissores de ràdio del Grup Flaix al Principat –. Del 2002 al 2003 va ser cap del departament comercial del grup d’emissores radiofòniques d’Ona Catalana, i del 2004 al 2005 va iniciar la seva etapa professional en agència de publicitat de la mà d’en Toni Estruch a Book Publicitat. L’any 2005 va crear Difusió, agència de comunicació i publicitat amb seu a Terrassa “per la proximitat de casa i la família, però amb clients i anunciants d’arreu del país”.

Durant l’acte Fontseca va afirmar que “partint de que la Junta actual és pràcticament la mateixa que de la del mandat anterior, amb 3 incorporacions noves, ens marquem un repte de dos anys: aproximar el Cercle a tots els seus membres mitjançant una estructura de comissions”. Segons el nou president “el Cercle es viu a les distàncies curtes”, amb comissions com la d’activitats, la de projecte, la d’esports, la de noves incorporacions, i la de comunicació, entre d’altres; petits cercles dins d’un gran cercle que constitueixen un tramat de relacions que faciliten l’intercanvi d’experiències empresarials que acaben beneficiant la gestió dels propis negocis.

Fontseca va destacar la tasca desenvolupada pel president sortint, Dani Puente afirmant que “d’ell només tinc paraules d’agraïment per la important labor que ha realitzat. Al Cercle cada dia som més i el vivim de més a prop. Aquest ha estat mèrit d’ell. Em deixa una Junta Directiva forta, ben formada, i amb una gran passió pel treball en equip. I un Cercle que cada dia es fa més gran”.

La Junta Directiva del Cercle de Joves, formada per Xavier Yagüe – Hidrotec Sanejament, SL; Jordi Creus – Coco Catering; Oriol Casamitjana – S. Casamitjana; Marta Camps – Brecamp, SA; Jordi Morcillo – Skeyndor, SLU; Ignasi Cusidó – Lamp, SAU; Juan Antonio Rubio – Hermanos Cant; Meritxell Pérez-Copons – Cortés & Pérez; i Raúl Sanz – Julian Sanz Soria SL; és una junta de continuïtat ampliada amb la incorporació de Paco Hoya – Hoya Corredoria d’Assegurances;Quim Sabatés – Marketmovement SL; Xavi Martín – Ilimit Comunicacions SL.

Switch to mobile version