Autor Futbol
23 Març 2015 a 13:00

Amarga estrena del nou camp del Cerdanyola

Derrota dels verd i blancs en el primer partit al camp de Fontetes

Cerdanyola-Vilafranca

L’estrena de Fontetes no va venir acompanyada d’una victòria // Foto: Alodia Quesada-CFC

 

CERDANYOLA DEL VALLÈS FC 1-3 FC VILAFRANCA

El resultat va deslluïr un dia festiu al si del Cerdanyola del Vallès FC, però malgrat la derrota ningú podia ocultar la felicitat d’abandonar la Bòbila i jugar en un camp més modern i adaptat a les característiques de la Tercera Divisió. Van volar els tres punts en el primer partit al camp de Fontetes després d’uns 90 minuts molt disputats i intensos. El Vilafranca, molt més efectiu de cara a porta, va resultar finalment vencedor.

Després de que l’alcaldessa de la ciutat, Carme Carmona, fes el servei d’honor l’àrbitre va inaugurar oficialment el nou camp de Fontetes quan va decretar l’inici del matx. Molta intensitat i igualtat entre els dos equips al primer temps, amb alternatives en el joc i ocasions clares a les dues àrees. Boira va avançar amb un bon xut des de la frontal de l’àrea al Vilafranca al minut 31 i amb el 0-1 favorable als penedesencs el matx es va anar al descans.

La segona part va tenir la mateixa tònica i l’espectador va gaudir d’un gran partit fins al xiulet final. Tres minuts va trigar el Cerdanyola a empatar el partit i a marcar el primer gol oficial a Fontetes. L’autor de la històrica diana va ser Josu per mitjà d’un penal. El ritme i l’intensitat no parava de crèixer i aquest cop les coses es posaven més favorables als de Toni Carrillo. Però el destí va ser capritxós i al 63′ Muntané va desequilibrar el matx de nou. Amb un Cerdanyola bolcat a l’atac el Vilafranca va sentenciar definitivament amb una diana de Gutiérrez.

Switch to mobile version