Autor Economia
4 març 2015 a 11:30

Cecot valora en clau positiva l’increment d’afiliats a la Seguretat Social d’aquest febrer

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Ho va destacar David Garrofé, secretari general

SOC

L’atur registra un descens de 1.645 a Catalunya respecte el mes de gener // Foto: Joan Murcia

Després de les dades sobre l’evolució de l’atur registrades durant el mes de febrer i presentades ahir, la patronal Cecot va emetre un comunicat en què, per via del seu secretari general, David Garrofé, valorava en clau positiva l’increment del nombre d’afiliats a la Seguretat Social d’aquest mes, així com el creixement interanual de la contractació indefinida a temps complert.

Garrofé va assegurar que les noves dades mostren una tendència d’estabilització, “tot i que encara incipient en el sector empresarial productiu associat”, quant a la destrucció d’ocupació i indiquen que es manté la “lleugera millora” de l’activitat en determinats sectors que va iniciar-se a l’últim trimestre del 2014.

Tot i les dades positives d’aquest mes, Cecot continua insistint en la necessitat de disminuir la pressió fiscal sobre les empreses, abaixar les cotitzacions a la Seguretat Social, reduir les traves burocràtiques, afavorir el crèdit, incentivar la inversió i fomentar l’activitat productiva i la iniciativa privada, així com rectificar diverses normatives vigents per tal de millorar la competitivitat empresarial i assolir la recuperació econòmica.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×