Autor Cinema, teatre i televisió
13 Març 2015 a 18:00

Chappie

Chappie

Chappie

Aquesta setmana s’estrena als cinemes films provinents de diversos països, des dels Estats Units ens arriba Chappie protagonitzada per robots, Puro Vicio film que retorna al cinema negre, La conspiración de Noviembre que promet acció constant i per canviar de temática arriba Enamorarse una historia romántica. Des de la Xina però amb actors americans arriba Desterrado. Des de Israel arriba Mis hijos. I per últim, Negociador un film nacional.

CHAPPIE

CIENCIA FICCIÓ. Dirigida per: Niell Blomkamp. Repartiment: Sharlto Copley, Dev Patel, Hugh Jackman, Sigourney Weaver

Després de ser segrestat per dos criminals durant la seva creació, Chappie es va convertir en la “criatura” adoptiva d’una família tan inusual com disfuncional. Chappie és un prodigi, un cas únic amb un talent excepcional: és un robot amb sentiments.

PURO VICIO

COMEDIA. Dirigida per: Paul Thomas Anderson. Repartiment: Joaquin Phoenix, Josh Brolin, Katherine Waterston, Owen Wilson

Anys seixanta. Doc Sportello és un peculiar detectiu privat de Los Angeles. Després de molt temps sense veure’s, la seva ex, Shasta, una seductora “femme fatale”, li demana ajuda a causa de la desaparició del seu amant, un magnat immobiliari que pretenia retornar-li a la societat tot el que havia espoliat.

LA CONSPIRACIÓN DE NOVIEMBRE

ACCIÓ. Dirigida per: Roger Donaldson. Repartiment: Pierce Brosnan, Luke Bracey, Olga Kurylenki, Will Patton

Peter Devereaux, àlies “The November Man”, és un veterà i perillós ex agent de la CIA, que gaudeix d’unes vacances i porta una vida tranquil·la a Suïssa. Però, de sobte, se li reclama per a una última missió: protegir a la bella Alice Fournier, una testimoni clau per a l’Agència.

 

ENAMORARSE

DRAMA. Dirigida per: Adam Rodgers. Repartiment: Andy Garcia, Vera Farmiga, Taissa Farmiga, Tom Skerritt, Peter Riegert

Edith i George es coneixen durant les proves d’admissió a la universitat de Middleton dels seus respectius fills. Encara que tots dos tenen caràcters molt diferents, quan els dos joves decideixen visitar les instal·lacions pel seu compte, ells passegen recordant els seus temps a la universitat. Però el que comença com un entreteniment, aviat es converteix en una experiència que canviarà les seves vides per sempre.

DESTERRADO

ACCIÓ. Dirigida per: Nick Powell. Repartiment: Hayden Christensen, Nicolas Cage, Liu Yifei, Andy On

En la Xina medieval, dos croats a l’exili hauran de protegir a una princesa dels ardits del seu malvat germà.

MIS HIJOS

DRAMA. Dirigida per: Eran Riklis. Repartiment: Tawfeek Barhom, Ali Suliman, Yaël Abecassis

Explica la història d’un nen que viu en una ciutat àrab israeliana i els pares del qual l’envien a un prestigiós internat de Jerusalem.

NEGOCIADOR

COMEDIA. Dirigida per: Borja Cobeaga. Repartiment: Ramón Barea, JOsean Bengoetxea, Carlos Areces, Óscar Ladoire.

Manu Aranguren, un polític basc, exerceix d’interlocutor del govern espanyol en les negociacions amb ETA. En lloc d’assistir, tal com esperava, a un acte solemne i calculat, aviat veurà que les casualitats, els errors o els malentesos marquen el diàleg entre ambdues parts i que la relació personal entre els negociadors serà clau per a la resolució del conflicte.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version