Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
22 Març 2015 a 08:00

Creuant el Riu Sec

Pont del Remei // Foto: Judit Josa

Pont del Remei // Foto: Judit Josa

Un dels molts punts que es pot creuar el Riu Sec a Cerdanyola és el Pont del Remei, situat a la part nord de la ciutat, i que ha contribuït a integrar els barris de la Farigola i Sant Martí-Xarau amb el centre.

Des del Cerdanyola Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Cerdanyola del Vallès o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

Switch to mobile version