Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
24 Març 2015 a 08:00

Eclipsi

Eclipsi // Foto: Antonio Pérez

Eclipsi // Foto: Antonio Pérez

L’Antonio Pérez ens ha fet arribar aquesta fotografia de l’eclipsi del passat divendres realitzades amb un filtre d’infrarojos que permet fotografiar espectres lumínics compresos entre 700 i 1200 nm. Aquest filtre bloqueja l’espectre de llum i deixa passar únicament la llum infraroja.

Des del Cerdanyola Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Cerdanyola del Vallès o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

Switch to mobile version