Autor Futbol
30 Març 2015 a 13:00

El Cerdanyola desaprofita l’avantatge de la primera part contra el Palamós

Guanyaven 0-2 al descans i van perdre finalment

Cerdanyola-Vilafranca

Segona derrota seguida del Cerdanyola // Foto d’arxiu: Alodia Quesada-CFC

PALAMÓS CF 3-2 CERDANYOLA DEL VALLÈS FC

Palamós:  Bayona, Herrera (David Torres, 75′), Cano, Morales (Medina, 46′), Subirana, Matamala, Venzal, Moha, Del Moral (Martí, 86′), Manga i Arimany.

Cerdanyola:  Coca, Fuentes, Melo, Alba, Barriendos, Cuadras, Vives (Sergio López, 75′), Turu (De la Puente, 57′), Silver, Josu i Garrós.

Gols:  0-1: Josu (11’); 0-2: Roland (26’); 1-2: Cano (55’); 2-2: David Torres (76’); 3-2: Arimany (80’).

Àrbitre:  Díaz Díaz. Grogues per Matamala i Subirana (Palamós) i Cuadras, Roland i Silver (Cerdanyola)

De poder signar una victòria de molt prestigi a ensorrar-se en la segona part i desaprofitar el gran treball fet a la primera. El Cerdanyola va mostrar dues cares molt contrastades al municipal Palamós-Costa Brava i això li va costar la segona derrota consecutiva. Els de Toni Carrillo van caure per 3-2 contra el degà del futbol català i es queda, atenció, a quatre punts del descens. Això sí: encara han de disputar l’encontre ajornat contra el Terrassa a l’Olímpic.

El Cerdanyola va ser un rodet al primer temps. Un espectacular Josu va avançar als vallesans al minut 11 i al 26 l’extrem va assistir Roland per fer el 0-2. Inici somniat pels homes de Carrillo, que jugaven a plaer i desesperaven un Palamós molt necessitat, doncs havien sumat només quatre punts dels darrers 24. Abans del descans els de Joan Mármol van poder retallar distàncies, però Coca va refusar el xut llunyà de Del Moral. Amb el 0-2 s’arribava a la mitja part.

Reacció palamosina

La segona part era de caixa o faixa pel Palamós, que havia d’arriscar si volia treure alguna cosa positiva del partit. I al minut 55 Cano va retallar distàncies amb un gol de cap. La por es va ficar al cos dels jugadors del Cerdanyola i el partit se’ls hi va escapar de les mans. Al 76′ David Torres, davanter del juvenil del Palamós, va igualar de nou el resultat i quatre minuts més tard el golejador local Sergi Arimany va culminar la remuntada. Finalment, derrota per 3-2 dels verd i blancs i cop molt dur per l’equip de Toni Carrillo.

El Cerdanyola necessita una victòria que els faci agafar aire i no mirar més avall encara. El proper rival a Fontetes serà el Prat, l’equip que tanca la zona de playoff d’ascens a Segona B. El matx es jugarà dijous a les 20.30 h.

Switch to mobile version