Autor Futbol
16 Març 2015 a 17:00

El Cerdanyola FC guanya a domicili un dels seus rivals directes (1-2)

Els verd-i-blancs se situen a mitja taula

CE Sabadell B - CFC Cerdanyola // Imatge de la web del CE Sabadell

CE Sabadell B – CFC Cerdanyola // Imatge de la web del CE Sabadell

El Cerdanyola FC s’enfrontava aquest cap de setmana, al Pepín Valls de Castellar del Vallès, a un rival directe, el CE Sabadell B. En aquesta ocasió, els visitants es van endur els tres punts, gràcies als gols de Francis i de Roland Garrós.

El filial arlequinat va començar el partit molt endollat i movent molt bé l’esfèrica, i amb aproximacions per la banda dreta, que aviat van generar una ocasió per part d’Aleix. Minuts després arribaria una de les ocasions més clares del CE Sabadell B, un remat d’Aitor després d’un passi de la mort de Pol Roigé, que la defensa del Cerdanyola FC va evitar en el darrer moment. Tot just després d’aquesta clara ocasió, els de Toni Carrillo obririen el marcador, amb una rematada de cap de Francis a la sortida d’una sacada de banda, establint l’avantatge per als visitants.

El CE Sabadell B va reaccionar poc a poc, i va aconseguir empatar, mitjançant Pol Roigé, aprofitant un error del porter verd-i-blanc Coca. El final de la primera part va ser de domini arlequinat, però no es van generar accions importants de perill.

En la segona part, el Cerdanyola FC va sortir amb una marxa més, i van intentar-ho en diverses ocasions amb pilotes penjades, mentre que el CE Sabadell B va gaudir de dues oportunitats per remuntar, de les botes de Roigé. Va ser aleshores quan, després d’un primer avís, Roland va aprofitar un error en la sortida de la pilota per marcar el segon gol amb un xut creuat davant de Sergi Tienda. Els de Toni Carrillo, doncs, van marxar de Castellar deixant el filial del Sabadell en una situació un pèl complicada, mentre que el Cerdanyola FC respira tranquil en haver derrotat un rival directe.

Switch to mobile version