Autor Cultura
13 Març 2015 a 17:30

El Museu d’Art de Cerdanyola acull la mostra Art en Trànsit, del 18 de març al 10 de maig

Vivim en un món en trànsit continu

Museu d'Art de Cerdanyola // Foto: Joan Murcia

Museu d’Art de Cerdanyola // Foto: Joan Murcia

Del 18 de març al 10 de maig, Can Domènech, la seu del Museu d’Art de Cerdanyola del Vallès acollirà la mostra Art en Trànsit, un projecte del Centre d’Art la Panera de Lleida, produït per l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona (ODA) i que compta amb la col·laboració dels museus i equipaments que l’acullen.

Art en Trànsit se centra en la idea que vivim en un món canviant i en trànsit continu, on les conviccions d’ahir són les incerteses d’avui i on les veritats irrefutables del passat han perdut solidesa i credibilitat.

Art en trànsit inclou vint-i-quatre obres de setze artistes: Antoni Abad, Juan Pablo Ballester, Susana Casares, Santiago Cirugeda, Javier Codesal, Carles Congost, Izaskun Chinchilla, Democracia Patricia Esquivias, Alicia Framis, Valeriano López, Javier Peñafiel, Josu Rekalde, Francesc Ruiz, Belén Uriel i Oriol Vilanova.

La inauguració i presentació de l’exposició serà el proper 18 de març a les 20h, i anirà a càrrec de Glòria Picazo, comissària de la mostra i directora del Centre d’Art La Panera de Lleida.

Switch to mobile version